Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Értem
Termékek Menü

A tökéletes esküvői pohár szett

A különleges alkalom, az a bizonyos nagy nap, amely egy felejthetetlen élmény, egyedi és utánozhatatlan kiegészítőket kíván.

Olyan kellékeket, melyek emelik az esemény fényét, melyek még pozitívabbá teszik az atmoszférát. Az esküvői pohár szett is ilyen lényeges alkotóeleme a házasságkötésnek, és a hozzá tartozó folyamatoknak. Nem mindegy, hogy a felszolgált italokat milyen pohárba kapják a vendégek, és természetesen az ifjú pár. Így egy ilyen szett, alkalomhoz illő köntösben nem csak tökéletes kiegészítő, hanem igazi, nagyszerű ajándék is.

Az esküvői pohár szett, mint nászajándék is kiváló megoldás, egészen biztos, hogy hatalmas örömet szerez vele a párnak, hiszen ez, az a szett, mely a nagy nap nagyszerű kiegészítője lehet. De nem csak akkor, és ott, az esküvő "boldogító igen" perceit átélve, hanem utána is: évfordulókon, emlékezős estéken, vagy nagyobb családi ünnepélyeken.

A poharak, azonban ékesíthetik a nagy nap utáni fogadást, vacsorát, esetleg az első koccintást, ezzel is még hangulatosabbá varázsolva az amúgy is felejthetetlen pillanatokat. A kellékek harmóniája prioritást kell, hogy élvezzen, hiszen akkor kerül minden épp a helyére, hogyha a kiegészítők összhangban vannak egymással, ezzel is egyetlen érzést, a boldogság hatalmát erősítve.

Az esküvői pohár szett elegáns, finom ívelésű darabokból áll, melyek egyenként is a nagy nap komolyságát hangsúlyozzák, felerősítve a pozitív érzéseket, az emelkedett atmoszférát, az érzelmektől fűtött jelenlétet. Egy ilyen szett választásával egészen biztos, hogy minden korty ital nemesebbé válik, folyékony boldogsággá alakulva.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír esküvői pohár szett