BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | sales@kristalytrend.hu


BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | sales@kristalytrend.hu


Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló

Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló

Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló

Rendelhető
13 350 Ft / db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Ines ezüst fülbevalóinak tervezése egy medál tervezésén alapszik, amely a gémmotívumot ábrázolja. A gém nagyon népszerű szimbólum a különféle kultúrákban. Európában a gém a harmónia és a nyugalom szimbóluma. A kínai kultúrában az erő, a tisztaság, a türelem és a hosszú élet szimbóluma.

Gyártói Cikkszám
6111 24
A vásárlás után járó pontok: 401 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az Ines ezüst fülbevalóinak tervezése egy medál tervezésén alapszik, amely a gémmotívumot ábrázolja. A gém nagyon népszerű szimbólum a különféle kultúrákban. Európában a gém a harmónia és a nyugalom szimbóluma. A kínai kultúrában az erő, a tisztaság, a türelem és a hosszú élet szimbóluma.

Ines ezüst ékszerek gyűjteménye cseh kristállyal és köbös cirkóniával, Preciosa

Az Ines ezüst, ródiummal bevont fülbevalók és a középpontban található egyedülálló kő vonzza a tekintetet, amelyet még a 18. század óta ismert tradicionális sajtolással készít a Preciosa . Észak-Csehországban ez a technológia apáról fiúra szállt. A 925/1000 ródiummal bevont ezüstbe egy speciális, valódi opál utánzó kő van bevonva, amely a Cubic cirkonia Preciosa kockáit díszíti .

Az ezüst fülbevalók bepattanó zárral rendelkeznek, amely áthalad a fül lyukán. Ezek hátulról ezüst részekkel vannak rögzítve.

Ezt az eredeti ékszert, amely egy igazi elegáns fülbevaló, azok a nők fogják értékelni, akik szeretik a designer ékszereket. Az Ines fülbevalók alkalmi viseletre de hétköznapi programokra is egyaránt alkalmasak.

Ezt a gém motívumot egy ezüst medállal láncon is meg lehet vásárolni.


Hosszúsága: 0 mm
Szélessége: 13 mm
Magassága: 20 mm
Netto Súlya :4,7 g
Bruttó súlya: 39 g

Hogyan születik az Ines?

Ines - üvegrudak speciális kövek előállításához - Preciosa

Tucatnyi színes üvegrudat használnak a raktárukból olyan speciális kövek előállításához, amelyek valódi természetes köveket utánoznak.

Ines - speciális kövek előállítása - Preciosa

Zseblámpával és fogókkal készítenek speciális köveket üvegrudakból 1500-1700 ° C hőmérsékleten. Ezt a 18. századi technológiát üvegmesterektől vették át. Egy speciális kő előállítása átlagosan 2-5 percig tart. Típusától, alakjától és méretétől függ.

Ines - kész ékszerek - Preciosa

Ezután minden egyes ékszert díszdobozba csomagolnak. Annak érdekében, hogy ne maradjon ujjlenyomat az ékszereken, mindent csak fehér kesztyűben érintenek meg.

Adatok
Gyártó
PRECIOSA
Szín
24 türkiz
Anyaga
ródiummal bevont ezüst 925/1000, Cseh kristály
Hosszúság
0 mm
Szélesség
13 mm
Magasság
20 mm
Nettó súly
4,7 g
Bruttó súly
39 g
Cikkszám
4370678
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!