BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | sales@kristalytrend.hu


BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | sales@kristalytrend.hu


Gemini - Kristály csillagok - PRECIOSA kristály nyaklánc

Gemini - Kristály csillagok - PRECIOSA kristály nyaklánc

Gemini - Kristály csillagok - PRECIOSA kristály nyaklánc

Rendelhető
8 900 Ft / db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Nyaklánc Gemini szeretni fog, mert a finom design. Ez sebészeti acélból és annak hossza mentén vannak elhelyezve csillag kis kövek cseh kristályt. Része a nyakláncot egy speciális kapcsoló, amely lehetővé teszi a nyakláncot, hogy növelje vagy rakott más elemekkel gyűjtemény Gemini. Létrehoz egy eredeti modellt, amely kiemeli a személyiség.

Miért vásárol vagy adományoz egy ékszer a gyűjtemény Gemini?  • A kombináció a rozsdamentes acél és a csiszolt köveket cseh kristály

  • Hosszú nyaklánc díszített különleges lezárását a réteghez

  • A megfelelő viselet, vagy a vállalat

Gyártói Cikkszám
7337 00
A vásárlás után járó pontok: 267 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Nyaklánc Gemini szeretni fog, mert a finom design. Ez történt a & nbsp; rozsdamentes acél és & nbsp; hosszában vannak elhelyezve kis csillag kövekkel Bohemian kristály. Része a nyakláncot egy speciális kapcsoló, amely lehetővé teszi a nyakláncot, hogy növelje vagy laminált & nbsp; a többi eleme a gyűjtemény Gemini. Létrehoz egy eredeti modellt, amely kiemeli a személyiség.

A konstelláció Gemini csillagkép attribútumot a felebaráti szeretet. Tökéletes pozíciójának csillagok hasonlít a két testvér, ikrek, akiknek a szeretet tartott a síron túl. A jutalom, Zeusz hozta az ég felé. És éppen olyan gyűjtemény Gemini. Karkötő és függők kombináljuk egymással, és így hozzon létre egy tökéletes réteges ékszer.

Kolelce Crystal Sky

Mivel minden konstelláció meghökkentő összekapcsolja a különböző csillagok és formák, valamint ékszer kollekció célja, hogy Crystal Sky & nbsp; rétegződés és összekapcsolja egymással. Most uralja a divat világában, egyediségét és személyes stílusát. Ez a kreatív kombinációja a különböző elemek tökéletesen kifejezi a személyiségét minden nő. Így egy jellegzetes ékszer tökéletesen finomíthatja a ruhát.

A Crystal Sky van a csillagos ég a keze.

Miért vásárol, vagy nem adhat gyöngyszeme & nbsp; Collection Gemini?  • A kombináció a rozsdamentes acél és a csiszolt köveket cseh kristály

  • Hosszú nyaklánc díszített különleges lezárását a réteghez

  • A megfelelő viselet, vagy a vállalat    Preciosa & nbsp; egy cseh cég a piacon tevékenykedő & nbsp; több, mint 70 éve. & nbsp; Preciosa & nbsp; az utódja a nagy hagyomány üveggyártás Észak-Csehországban. Jelenleg a világ egyik vezető gyártói & nbsp; Bohemian kristály .

Adatok
Gyártó
PRECIOSA
Szín
00 fehér
Anyaga
nemesacél 316L, Cseh kristály, kubik cirkónia kövekkel
Hosszúság
750 mm
Szélesség
0 mm
Magasság
0 mm
Nettó súly
8,7 g
Bruttó súly
110 g
Cikkszám
4446414
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!