BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | iroda@kristalytrend.hu


BOHÉMIA - PRECIOSA kézzel készített cseh kristály termékek +3670 408 9872 | iroda@kristalytrend.hu


Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló

Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló
Ines - Gém - PRECIOSA kristály fülbevaló
Rendelhető
32 172 Ft / db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Ines ezüst fülbevalóinak tervezése egy medál tervezésén alapszik, amely a gémmotívumot ábrázolja. A gém nagyon népszerű szimbólum a különféle kultúrákban. Európában a gém a harmónia és a nyugalom szimbóluma. A kínai kultúrában az erő, a tisztaság, a türelem és a hosszú élet szimbóluma.

Gyártói Cikkszám
6111 11
Szín
11 fehér
A vásárlás után járó pontok: 965 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az Ines ezüst fülbevalóinak tervezése egy medál tervezésén alapszik, amely a gémmotívumot ábrázolja. A gém nagyon népszerű szimbólum a különféle kultúrákban. Európában a gém a harmónia és a nyugalom szimbóluma. A kínai kultúrában az erő, a tisztaság, a türelem és a hosszú élet szimbóluma.

Ines ezüst ékszerek gyűjteménye cseh kristállyal és köbös cirkóniával, Preciosa

Az Ines ezüst, ródiummal bevont fülbevalók és a középpontban található egyedülálló kő vonzza a tekintetet, amelyet még a 18. század óta ismert tradicionális sajtolással készít a Preciosa . Észak-Csehországban ez a technológia apáról fiúra szállt. A 925/1000 ródiummal bevont ezüstbe egy speciális, valódi opál utánzó kő van bevonva, amely a Cubic cirkonia Preciosa kockáit díszíti .

Az ezüst fülbevalók bepattanó zárral rendelkeznek, amely áthalad a fül lyukán. Ezek hátulról ezüst részekkel vannak rögzítve.

Ezt az eredeti ékszert, amely egy igazi elegáns fülbevaló, azok a nők fogják értékelni, akik szeretik a designer ékszereket. Az Ines fülbevalók alkalmi viseletre de hétköznapi programokra is egyaránt alkalmasak.

Ezt a gém motívumot egy ezüst medállal láncon is meg lehet vásárolni.


Hosszúsága: 0 mm
Szélessége: 13 mm
Magassága: 20 mm
Netto Súlya :4,7 g
Bruttó súlya: 39 g

Hogyan születik az Ines?

Ines - üvegrudak speciális kövek előállításához - Preciosa

Tucatnyi színes üvegrudat használnak a raktárukból olyan speciális kövek előállításához, amelyek valódi természetes köveket utánoznak.

Ines - speciális kövek előállítása - Preciosa

Zseblámpával és fogókkal készítenek speciális köveket üvegrudakból 1500-1700 ° C hőmérsékleten. Ezt a 18. századi technológiát üvegmesterektől vették át. Egy speciális kő előállítása átlagosan 2-5 percig tart. Típusától, alakjától és méretétől függ.

Ines - kész ékszerek - Preciosa

Ezután minden egyes ékszert díszdobozba csomagolnak. Annak érdekében, hogy ne maradjon ujjlenyomat az ékszereken, mindent csak fehér kesztyűben érintenek meg.

Adatok
Gyártó
PRECIOSA
Anyaga
ródiummal bevont ezüst 925/1000, Cseh kristály
Hosszúság
0 mm
Szélesség
13 mm
Magasság
20 mm
Nettó súly
4,7 g
Bruttó súly
39 g
Cikkszám
4464942
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!